Zeci de orificii susțin circulația aerului fierbinte și evacuarea umidității, astfel pizza se coace mai repede și are margini și bază plăcut crocante.
Suprafața tip granit previne lipirea chiar și cu o cantitate minimă de ulei și ușurează curățarea manuală cu o lavetă umedă.
Materialul robust distribuie uniform căldura, iar marginea ajută la menținerea formei pizzei și la o manipulare mai sigură la introducerea în cuptor.
Coaceți pizza de casă cu bază perfect crocantă. Fundul perforat asigură o circulație mai bună a aerului și o evacuare mai rapidă a aburului, astfel aluatul se coace uniform și rămâne plăcut crocant. Stratului granit antiaderent minimizează arderea chiar și cu o cantitate mică de grăsime și ușurează curățarea.
Datorită oțelului carbon rezistent, tava conduce excelent căldura și suportă coacerea până la 230 °C. Marginea înălțată menține forma aluatului și ajută la introducerea și scoaterea din cuptor. Alegere excelentă nu doar pentru pizza, ci și pentru tarte, quiche sau reîncălzirea produselor de panificație.