Structura specială tip fagure protejează stratul antiaderent, asigură eliberarea ușoară a preparatelor și rezistență la zgârieturi – puteți folosi fără grijă și ustensile metalice.
Corpul robust din oțel inoxidabil oferă încălzire rapidă și uniformă pentru rezultate perfecte la prăjire și un consum mai redus de energie.
Suprafața antiaderentă permite gătitul cu minimum de grăsime, mâncarea nu se lipește, iar tigaia se curăță într-o clipă – manual sau în mașina de spălat vase.
Descoperiți tigaia care vă duce gătitul la un nou nivel. Construcția hibridă COOKCELL îmbină robustețea oțelului inoxidabil cu un strat antiaderent de înaltă calitate, care permite utilizarea ustensilelor metalice. Datorită conductivității termice excelente, obțineți rezultate rapide și uniforme la prăjire, sotare și înăbușire.
Mânerul ergonomic asigură o prindere sigură, textura tip fagure protejează suprafața și facilitează eliberarea preparatelor. Tigaia este universală pentru utilizare zilnică – de la fripturi suculente și legume crocante până la clătite pufoase – iar datorită posibilității de folosire în cuptor până la 260 °C, face față și preparatelor gratinate.