Coșul din inox cu mâner practic permite introducerea sparanghelului sau pastelor și, după fierbere, strecurarea lor rapidă și în siguranță direct din oală.
Fundul akutermic multistrat acumulează și distribuie excelent căldura pentru fierbere mai rapidă și un consum redus de energie.
Forma înaltă și coșul interior sunt perfecte pentru fierberea sparanghelului, spaghetelor, orezului, precum și pentru opărirea (blanșarea) legumelor și fructelor.
Oala din inox ANETT este realizată robust din oțel 304 – pereți exteriori cu luciu înalt, interior mat pentru întreținere ușoară. Capacul din sticlă, cu margine din inox și orificiu de evacuare a aburului, facilitează controlul fierberii, iar coșul detașabil din inox, cu mâner, asigură scufundarea comodă și strecurarea imediată fără sită suplimentară.
Datorită fundului akutermic multistrat, căldura se distribuie și se acumulează rapid, astfel încât gătiți cu o cantitate mai mică de apă și grăsimi. Oala este potrivită pentru gaz, electric, vitroceramică, halogen și inducție și poate fi spălată în mașina de spălat vase. Ideală pentru sparanghel, paste, orez, găluște și pentru opărirea legumelor și fructelor.
Liniile curate și forma gândită asigură curățare ușoară și utilizare confortabilă zilnic. Produs original marca ORION, fabricat în conformitate cu standardele europene.