Forma creează un relief pronunțat cu pene și contururi, astfel încât fiecare puișor va fi podoaba mesei de Paște.
Glazura de calitate în nuanță de maro asigură durată lungă de viață, distribuție uniformă a căldurii și întreținere mai ușoară.
Puișorul copt poate fi ușor decorat cu glazură sau zahăr; ideal pentru masa festivă și coșulețe cadou.
Creați bunătăți pascale de efect cu forma ceramică în formă de puișor. Datorită ceramicii glazurate de calitate, căldura se distribuie uniform, iar coacerea este eficientă și economică. Forma oferă aluatului un contur precis cu relief detaliat, astfel încât desertul va ieși în evidență pe masa festivă sau în coșuleț.
Forma este ușor de utilizat și curățat. Înainte de coacere, ungeți bine și tapetați cu făină, introduceți forma în cuptor întotdeauna rece și încălziți treptat. Așezați-o pe grătar pentru circulația liberă a aerului. După coacere, puneți vasul fierbinte pe un suport din lemn. Spălarea în mașina de spălat vase nu este recomandată.