Termometru analogic pentru carne cu sondă lungă


















Termometru analogic pentru carne cu sondă lungă

Sondă subțire pentru măsurători precise
Cu sonda special concepută, termometrul pătrunde ușor în carne, asigurând măsurători precise ale temperaturii.

Utilizare multifuncțională
Ideal pentru fierbere și afumare, acest termometru oferă un interval larg de temperaturi și măsurători precise.

Simboluri practice și citire ușoară
Termometrul include simboluri pentru temperaturi ideale ale diferitelor tipuri de carne și un cadran ușor de citit.
Termometrul este proiectat atât pentru nevoile bucătarilor de acasă, cât și pentru profesioniști. Cu clemă subțire a sondei, care pătrunde ușor în carne, minimizează deteriorarea preparatului. Ideal pentru verificarea temperaturii interne a bucăților mari de carne, cum ar fi șunca sau bacon.
Tehnologia fără fir permite monitorizarea temperaturii de la distanță, fiind practică în timpul proceselor lungi de afumare. Cu un cadran ușor de citit și practic cu temperaturile optime pentru diferite tipuri de carne, citirea temperaturii este rapidă și ușoară.
Specificații:
- Material: oțel inoxidabil, sticlă, aluminiu, cupru, PP.
- Interval: 0 - 120 °C.
- Lungimea sondei: 13 cm.
- Dimensiuni: 5,1 x 14,5 cm.
- Greutate: 35 g (ambalaj 40 g).
Specificații
- Material:
- oțel inoxidabil, sticlă, aluminiu, cupru, PP
- Interval de măsurare:
- 0 - 120 grade Celsius
- Lungimea sondei:
- 13 cm
- Dimensiuni:
- 5,1 x 14,5 cm
- Greutate:
- 35 g
- Greutate cu ambalaj:
- 40 g